Spigen A52 ekran koruyucu alınır mı?

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
500TL olarak Amazon'da satiliyor ama yeni hesap, kupon + 1TL premium ile Hepsiburada'da 300-400'e gelir sanırım fakat orada bir tek A52s için satılıyor. A52 telefonuma olur mu?
Baska onerileriniz varsa degerlendirebilirim. Teknosa'da vs. yaptirmak hiç istemiyorum. 5-10TL'ye satilan urunu montaj ve sirf kurumsal magaza diye 200-300TL'ye satiyorlar.
@Heribert Yavuz

A52s ekran koruması A52'ye uyar. Spigen iyidir verdiğiniz paraya değer.

A52s A52 donanım dışında ayni cihazdir.

İnternette baktığıma göre aynı ekranlar. Boyut ve özellik olarak birebirler. Spigen güzeldir. Kurumsallara toz yutturur.

Daha once A53 icin Spigen ekran koruyucum vardi. Kalite olarak iyiydi. Bir ekran koruyucu icin bence fazla pahali ama dandik ekran koruyuculardan da fiyat olarak cok farki olmadigi icin bence alinanilir. En azindan kaliteli. A52s ile A52 zaten tasarim olarak ayni cihaz. Uyacaktir.

A52s A52 donanım dışında ayni cihazdir.
Anladim hocam.
İnternette baktığıma göre aynı ekranlar. Boyut ve özellik olarak birebirler. Spigen güzeldir. Kurumsallara toz yutturur.
@Heribert Yavuz
Peki onerir misiniz? Alinir mi yoksa bu fiyata daha iyisi veya daha ucuza daha iyisi var mi? F/P acisindan iyi anladigim kadariyla. 100-200'e satilanlardan kendim montajimi yapacagimi dusunmezsek farki kesinlikle olur degil mi?

İşinizi uzun süre görür. Zaten içinden montaj kiti de çıkıyor. Fiyatta güzel. Pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…