TalisMann Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 922 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #1 45W Spigen adaptorumden prize takınca ufak tıs sesi çıkıyor. Bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Yani genel olarak bu ses adaptörlerden çıkıyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Akım geçiyor geçtiği yer cızırdıyor. Coil while benziyor bu durum.
Yani genel olarak bu ses adaptörlerden çıkıyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Akım geçiyor geçtiği yer cızırdıyor. Coil while benziyor bu durum.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.758 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Şubat 2025 #3 Şarj ederken bu ses çıkıyor mu?
Efekan.o Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 TalisMann dedi: 45W Spigen adaptorumden prize takınca ufak tıs sesi çıkıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal olmaması lazım bu durumun. nereden satın aldınız?
TalisMann dedi: 45W Spigen adaptorumden prize takınca ufak tıs sesi çıkıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal olmaması lazım bu durumun. nereden satın aldınız?
kaptanyosun3 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 6090 Tİ Cinsiyet Erkek Meslek YHM memuru 9 Şubat 2025 #5 Benimkinden de geliyor.
TalisMann Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 922 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #6 Efekan.o dedi: Normal olmaması lazım bu durumun. nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Normal hepsiburada saticisindan aldım sıfır SuiCast dedi: Şarj ederken bu ses çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ya işte adaptörü prize takınca gelmiyor prize takip üstüne bir cihazı sarj ederken geliyor ama çok küçük bir ses dibinden ancak duyuluyor ısınma da yok Ayturan dedi: Yani genel olarak bu ses adaptörlerden çıkıyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Akım geçiyor geçtiği yer cızırdıyor. Coil while benziyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Şimdi de dıııt diye çok küçük kulak çınlatan bir ses çıkıyor sabaha kadar sarj ediyordu telefonu Ayturan dedi: Yani genel olarak bu ses adaptörlerden çıkıyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Akım geçiyor geçtiği yer cızırdıyor. Coil while benziyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Şimdi de dıııt diye çok küçük kulak çınlatan bir ses çıkıyor sabaha kadar sarj ediyordu telefonu
Efekan.o dedi: Normal olmaması lazım bu durumun. nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Normal hepsiburada saticisindan aldım sıfır SuiCast dedi: Şarj ederken bu ses çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ya işte adaptörü prize takınca gelmiyor prize takip üstüne bir cihazı sarj ederken geliyor ama çok küçük bir ses dibinden ancak duyuluyor ısınma da yok Ayturan dedi: Yani genel olarak bu ses adaptörlerden çıkıyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Akım geçiyor geçtiği yer cızırdıyor. Coil while benziyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Şimdi de dıııt diye çok küçük kulak çınlatan bir ses çıkıyor sabaha kadar sarj ediyordu telefonu Ayturan dedi: Yani genel olarak bu ses adaptörlerden çıkıyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Akım geçiyor geçtiği yer cızırdıyor. Coil while benziyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Şimdi de dıııt diye çok küçük kulak çınlatan bir ses çıkıyor sabaha kadar sarj ediyordu telefonu