delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 2 Eylül 2023 #1 Ürün kargoya verildi yazıyor ama 3 gündür gelmedi kargo. Takip edeyim diyorum, kargo takip kodunu görüntüleme gibi bir seçenek yok. Mesaj falan da gelmedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Ürün kargoya verildi yazıyor ama 3 gündür gelmedi kargo. Takip edeyim diyorum, kargo takip kodunu görüntüleme gibi bir seçenek yok. Mesaj falan da gelmedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 2 Eylül 2023 #2 Birkaç kişi daha yaşamış hocam. Müşteri hizmetlerini aramanız daha iyi olacaktır.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 3 Eylül 2023 #3 Yurtışından geliyorsa bekletir.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 3 Eylül 2023 #4 SHYAH dedi: Yurtışından geliyorsa bekletir. Genişletmek için tıkla... Yok türkiyeden geliyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 3 Eylül 2023 #5 delikarga dedi: Yok türkiyeden geliyor. Genişletmek için tıkla... Emin misin haci ben de gecen spigenden siparis ettim. 5 gun falan kargo numarasi gelmeyince mail attim yurtdisindan geliyor 20 gun surer dediler 20 gun sonra para iadesi yaptilar siparis iptal oldu.
delikarga dedi: Yok türkiyeden geliyor. Genişletmek için tıkla... Emin misin haci ben de gecen spigenden siparis ettim. 5 gun falan kargo numarasi gelmeyince mail attim yurtdisindan geliyor 20 gun surer dediler 20 gun sonra para iadesi yaptilar siparis iptal oldu.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 3 Eylül 2023 #6 SHYAH dedi: Emin misin haci ben de gecen spigenden siparis ettim. 5 gun falan kargo numarasi gelmeyince mail attim yurtdisindan geliyor 20 gun surer dediler 20 gun sonra para iadesi yaptilar siparis iptal oldu. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi MNG kargo diyor.
SHYAH dedi: Emin misin haci ben de gecen spigenden siparis ettim. 5 gun falan kargo numarasi gelmeyince mail attim yurtdisindan geliyor 20 gun surer dediler 20 gun sonra para iadesi yaptilar siparis iptal oldu. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi MNG kargo diyor.