leagyrosix Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 248 Çözümler 1 13 Mart 2023 #1 Core Armor mu Rugged Armor mu alınmalı? En sağlam, tank gibi olan hangisi sizce? Rugged Core Cam Ekran Koruyucu alsam evde kendim takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
Core Armor mu Rugged Armor mu alınmalı? En sağlam, tank gibi olan hangisi sizce? Rugged Core Cam Ekran Koruyucu alsam evde kendim takabilir miyim?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 13 Mart 2023 #2 leagyrosix dedi: Tank gibi olan hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Core leagyrosix dedi: Cam Ekran Koruyucu alsam evde kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zor.
leagyrosix dedi: Tank gibi olan hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Core leagyrosix dedi: Cam Ekran Koruyucu alsam evde kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zor.
vatoz28 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Mart 2023 #3 Zor falan değil, yanında kendi hizalama için aparatı çıkıyor. 5 dk da telefoncudan daha iyi takarsınız.
Zor falan değil, yanında kendi hizalama için aparatı çıkıyor. 5 dk da telefoncudan daha iyi takarsınız.