Spigen EE301 30W şarj adaptörü ince bir ses çıkarıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600G, 32 GB RAM, 12 GB GPU, 250+256+500 GB SSD, 3 inner-4 outer Fan. Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin.
Merhaba,
Yakın zamanda indirime girmişken ve piyasadaki çoğu Samsung şarj adaptörünün orijinalliği şüpheliyken başlıkta da belirtilen EE301 kodlu ürünü satın aldım. Ürünü toplamda 5 kere bile kullanmamış olmama nazaran prizden çıkardığımda şarj adaptöründen ince bir ses geliyor. Daha önce eski Nokia adaptörümde de benzer bir ses gitgide artmıştı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Yaşayanlar sıkıntısız kullanabiliyor mu?

Halihazırda şarj etme hızı hakkında yeni kullanmaya başladığımdan net bir yorum yapamıyorum.

Ürün: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptörün içindeki smps devresinin trafosuna yüksek frekanslı bir şekilde anahtarlama yapması sebebi ile trafonun bobininde titreşim meydana gelir o ses de bobine aittir genelde bu çoğu düşük-orta segment adaptörlerde rastlanır adaptörün performansına ya da ömrüne etki edecek bir şey değildir.

Adaptörün içindeki smps devresinin trafosuna yüksek frekanslı bir şekilde anahtarlama yapması sebebi ile trafonun bobininde titreşim meydana gelir o ses de bobine aittir genelde bu çoğu düşük-orta segment adaptörlerde rastlanır adaptörün performansına ya da ömrüne etki edecek bir şey değildir.
Anladım, teşekkür ederim.
Dolayısıyla biz 30W kapasiteyi kullanmasak dahi ses geliyor. Konu kilitlenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı