Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 1 Haziran 2023 #1 Spigen'in Amazon.com.tr ekran koruyucusunu almayı düşünüyorum ama koruyucuyla ilgili hiçbir şey bulamadım? Galaxy S23 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas tR EZFit Slim HD (2 Adet) | Spigen herkes bunu önermiş fakat fiyat farkı çok ya da ucuz bir markanın koruyucusunu da alabilirim? 
Spigen'in Amazon.com.tr ekran koruyucusunu almayı düşünüyorum ama koruyucuyla ilgili hiçbir şey bulamadım? Galaxy S23 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas tR EZFit Slim HD (2 Adet) | Spigen herkes bunu önermiş fakat fiyat farkı çok ya da ucuz bir markanın koruyucusunu da alabilirim? 
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 1 Haziran 2023 #2 Telefona 25-30 bin lira verdikten sonra o telefonu korumak için 350 lira vermek göze gelmemeli bence. Spigen iyi bir markadır. Almanızı öneririm.
Telefona 25-30 bin lira verdikten sonra o telefonu korumak için 350 lira vermek göze gelmemeli bence. Spigen iyi bir markadır. Almanızı öneririm.