Spigen Essential 67 watt alınır mı?

BayEDT

Hectopat
Daha fazla  
İndirim kuponuyla 800 TL'ye geliyor. Redmi Note 11 Pro için ve Samsung Galaxy Watch 6 Classic saatim var. Bu 2'si için alıyorum. Mantıklı mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-18-21-53-42-378_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-18-21-53-42-378_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim kuponuyla 800 TL'ye geliyor. Redmi Note 11 Pro için ve Samsung Galaxy Watch 6 Classic saatim var. Bu 2'si için alıyorum. Mantıklı mıdır?
Merhaba.

Note 11 Pro ve Watch 6 Classic cihazlarınızı aynı anda şarj etmeye çalışırsanız Note 11 Pro'nun desteklediği maksimum çıkış olan 67W değeriyle karşılaşamayabilirsiniz.

İkisi de aynı alette olur ama farklı zamanlarda şarj edilirlerse bir sıkıntı olmayacaktır. Onun haricinde ürün alınabilir.

Merhaba.

Note 11 Pro ve Watch 6 Classic cihazlarınızı aynı anda şarj etmeye çalışırsanız Note 11 Pro'nun desteklediği maksimum çıkış olan 67W değeriyle karşılaşamayabilirsiniz.

İkisi de aynı alette olur ama farklı zamanlarda şarj edilirlerse bir sıkıntı olmayacaktır. Onun haricinde ürün alınabilir.

Evet farklı zamanlarda ki zaten aynı anda olsa da telefon 47 watt gibi değerlerde şarj oluyor yani saat 25 watt olması lazım bu benim için sıkıntı dceğil ama telefona ya da saate sıkıntı verir mi ya da ömrü uzun mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı