Elektronik Spigen PowerArc ArcStation Pro 45 Watt 369 TL

75 TL'de Amazon kuponu varmış süper fiyata geldi, ihtiyacım da yoktu ama ne yapalım.

Bende de o kupondan var fakat aynısından evde 2 tane var, birinin kutusunu açmadım daha. 3.yü almak istemiyorum o yüzden

Bunun 65w olanı hespise 525 tl. Hangisi daha mantıklı olur sizce. 65 olanında samsung pps 2.0 yazmıyor sadece

35W modelini almıştım. Memnundum. Sonra 45W modelini aynı fiyata görünce 35W modelini iade edip 45W modelini aldım. Fakat 45W modelden memnun değilim. Kullandığım iPhone 12 maksimum 20W destekliyor. Yüzde 1'den yüzde 80'a kadar telefon abartmıyorum el yakacak kadar ısınıyor. Şarj yüzde 80 ve üzeri olunca ısınma azalıyor. Isındığı için uygulama geçişlerde ana ekranda kaydırırken ayarlara girerken çıkarken kasıyor donuyor geç tepki veriyor. Isındığı için ekran FPS 1-10'a düşüyor.
35W modelinde de ısınma vardı ama aşırı değildi.
45W modelini için de iade işlemi başlattım.
Tekrar 35W modelini alayım dedim satılmıyor. Satanlar 500-600 TL. Yani düşük W pahalı yüksek W ucuz.
20W Spigen aldım gelsin bakalım.
Buna göre alın bence. Yani telefonunuz maksimum 20w destekliyorsa önermiyorum özellikle iPhone ise ama deneyip kendiniz görebilirsiniz. 20w üzeri destekleyen telefonlar için bir şey diyemem.
Şarj cihazı 35w telefon 20w destekliyorsa telefon 20w ile şarj eder diyebilirsiniz. Doğru ama sağlıklı olmuyor işte benim deneyimlerime göre.

Son düzenleme:
Micro USB girişli telefon için kaliteli usb a adaptör önerebilir misiniz? Type c to micro biraz masraflı. USB a olanlar da pahalı nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…