Spigen şarj adaptörü vs Samsung adaptör

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ampere uygulaması ile Samsung'un 45 watt adaptörü ile Spigen'in bu adaptörünün 45 watt olanını karşılaştırdım, Spigen daha iyi.

Merhaba.

S21 için 1.5 sene orijinal 25W adaptör kullandım. Dedeme verince kendime 45W Spigen adaptör almıştım.
İki adaptör de cihazı olması gereken hızda ve güçte şarj ediyor. Fiyat uygunken Spigen almak daha iyi bir seçim olacaktır.

Premium ile 260TL oluyor, inceleyebilirsiniz.
Boyutu oldukça küçük ve kompakt bir adaptör. Deneyimlerimden yola çıkarak şarj hızının orijinal adaptörle birebir olduğunu söyleyebilirim. (S24FE için kaç Watt adaptör gerektiğini bilmiyorum, satın almadan önce araştırınız).

Peki bazı yerlerde Samsung telefonları desteklemediğini görmüştürm 25 wat tın hepsini vermiyor diye böyle bir durum söz konusu mu?

Ne konuda daha iyi?

Mesajınızı şimdi gördüm, bildirim gelmedi galiba. Isınma, boyut, çift çıkış ve Samsung adaptöre göre daha stabil güç vermesi. Samsung'da dalgalanmalar oluyor ufaktan. Sahta olacağını düşünmüyorum, MediaMarkt'dan 1000 küsur liraya almıştım geçen sene.

Peki bazı yerlerde Samsung telefonları desteklemediğini görmüştürm 25 wat tın hepsini vermiyor diye böyle bir durum söz konusu mu?
Ben kendi Samsung telefonum için uzun zamandır kullanıyorum, süper hızlı şarjı(25W) destekliyor. Hemde 25 Wattlık bir adaptör için boyutu oldukça küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…