Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #11 Simon Kjaer vardı bizde, spikerler baya komikti o zamanlar
The_Gandalf Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 Dölær ve ıstanbul. Duyunca gıcık oluyor insan. Sözde güzel Istanbul Türkçesi konuşuyorlar...
barancan5634 Hectopat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 173 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #13 Ahmet54 dedi: Hiç dikkatimi çekmedi. Video mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Benim de dikkatimi hiç çekmemişti, açtığım ilk videoda fark ettim.
Ahmet54 dedi: Hiç dikkatimi çekmedi. Video mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Benim de dikkatimi hiç çekmemişti, açtığım ilk videoda fark ettim.
S schwero Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #14 Ahmet54 dedi: Hiç dikkatimi çekmedi. Video mevcut mu? Genişletmek için tıkla... İstanbulla ilgili hemen hemen her video çoğu haber spikeri böyle söylüyor biraz dikkat etmek gerekiyor. Videonun ilk saniyesinde söylüyor. schwero dedi: Ben bir mantık bulamadım, sinir oluyorum ne zaman İstanbul haberi geçse. Genişletmek için tıkla... İnanın benim gözümde Mehmet Ali Birand'ın ı lamaları bile gözüme batmıyordu. Ah şu diksiyon eğitimi nelere kadirsin.
Ahmet54 dedi: Hiç dikkatimi çekmedi. Video mevcut mu? Genişletmek için tıkla... İstanbulla ilgili hemen hemen her video çoğu haber spikeri böyle söylüyor biraz dikkat etmek gerekiyor. Videonun ilk saniyesinde söylüyor. schwero dedi: Ben bir mantık bulamadım, sinir oluyorum ne zaman İstanbul haberi geçse. Genişletmek için tıkla... İnanın benim gözümde Mehmet Ali Birand'ın ı lamaları bile gözüme batmıyordu. Ah şu diksiyon eğitimi nelere kadirsin.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 31 Ekim 2020 #15 Cihan Yüce dedi: Simon Kjaer vardı bizde, spikerler bayağı komikti o zamanlar Genişletmek için tıkla... Skrtel de listede hocam.
Cihan Yüce dedi: Simon Kjaer vardı bizde, spikerler bayağı komikti o zamanlar Genişletmek için tıkla... Skrtel de listede hocam.