evagrubu Megapat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #12 er36po dedi: Oyun Key'i gönderildi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten inanamıyorum şaka mı bu?? Oha nasıl olur sana borçluyum.
er36po dedi: Oyun Key'i gönderildi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten inanamıyorum şaka mı bu?? Oha nasıl olur sana borçluyum.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Temmuz 2015 #13 Silinen üye dedi: Gerçekten inanamıyorum şaka mı bu?? Oha nasıl olur sana borçluyum. Genişletmek için tıkla... Düzenleme, aldıysan sorun yok, güle güle oyna.
Silinen üye dedi: Gerçekten inanamıyorum şaka mı bu?? Oha nasıl olur sana borçluyum. Genişletmek için tıkla... Düzenleme, aldıysan sorun yok, güle güle oyna.
evagrubu Megapat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #14 Şak er36po dedi: ''İyilik yap denize at'' misali: Neden inanmıyorsun? Eki Görüntüle 86933 Genişletmek için tıkla... Gerçekten adamın dibisin bu arada steam'dan istek gönder arkadaş ekle ben mobildeyim. Benim arkadaşlarım bile bana oyun atmıyor. Çok teşekkürler.
Şak er36po dedi: ''İyilik yap denize at'' misali: Neden inanmıyorsun? Eki Görüntüle 86933 Genişletmek için tıkla... Gerçekten adamın dibisin bu arada steam'dan istek gönder arkadaş ekle ben mobildeyim. Benim arkadaşlarım bile bana oyun atmıyor. Çok teşekkürler.
Ex Boss Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 496 13 Temmuz 2015 #15 @Silinen üye Hayırlı olsun kardeşim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Temmuz 2015 #16 Silinen üye dedi: Bu oyunu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mikail Fidan gelmeden, çabuk bana ulaşın.
Silinen üye dedi: Bu oyunu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mikail Fidan gelmeden, çabuk bana ulaşın.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 13 Temmuz 2015 #17 er36po dedi: ''Bu oyunu çok istiyorum'' diyen kaç kişi var acaba? Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartı istesem?
er36po dedi: ''Bu oyunu çok istiyorum'' diyen kaç kişi var acaba? Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartı istesem?
evagrubu Megapat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #18 er36po dedi: Düzenleme, aldıysan sorun yok, güle güle oyna. Genişletmek için tıkla... Çok çok saol teşekkürler. Steam'dan seni eklemek istiyorum eğer istersen.
er36po dedi: Düzenleme, aldıysan sorun yok, güle güle oyna. Genişletmek için tıkla... Çok çok saol teşekkürler. Steam'dan seni eklemek istiyorum eğer istersen.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Temmuz 2015 #19 Silinen üye dedi: Ben ekran kartı istesem? Genişletmek için tıkla... Mikail Fidan aktif olsa konu dışına çıkar mıydınız.''Alsan ekran kartı'' derdi.
Silinen üye dedi: Ben ekran kartı istesem? Genişletmek için tıkla... Mikail Fidan aktif olsa konu dışına çıkar mıydınız.''Alsan ekran kartı'' derdi.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 13 Temmuz 2015 #20 er36po Böyle konuşmayın 1 hafta ceza veriyorlar. Daha yeni çıktım cezadan. Ekran kartı bulursam ben de isterim oyunu.
er36po Böyle konuşmayın 1 hafta ceza veriyorlar. Daha yeni çıktım cezadan. Ekran kartı bulursam ben de isterim oyunu.