Swaien Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 240 Çözümler 1 26 Nisan 2025 #1 Deneyiminiz varsa söyleyebilir misiniz üçü arasından hangisini tercih etmeliyim? Bunlardan daha iyi bir öneriniz varsa onlara da açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Deneyiminiz varsa söyleyebilir misiniz üçü arasından hangisini tercih etmeliyim? Bunlardan daha iyi bir öneriniz varsa onlara da açığım.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.740 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Nisan 2025 #2 Swaien dedi: Deneyiminiz varsa söyleyebilir misiniz üçü arasından hangisini tercih etmeliyim? Bunlardan daha iyi bir öneriniz varsa onlara da açığım. Eki Görüntüle 2478246 Genişletmek için tıkla... Yani ne istediğine bağlı yağ gibi aksın mı istiyorsun yoksa daha kontrollü bir mouse pad mı istiyorsun amacına göre değişir.
Swaien dedi: Deneyiminiz varsa söyleyebilir misiniz üçü arasından hangisini tercih etmeliyim? Bunlardan daha iyi bir öneriniz varsa onlara da açığım. Eki Görüntüle 2478246 Genişletmek için tıkla... Yani ne istediğine bağlı yağ gibi aksın mı istiyorsun yoksa daha kontrollü bir mouse pad mı istiyorsun amacına göre değişir.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Nisan 2025 #3 Hocam ne istediğine bağlı, fakat spirit of aim almak boş bence, onun fiyatına direkt ace Series'e yönelirdim.
Hocam ne istediğine bağlı, fakat spirit of aim almak boş bence, onun fiyatına direkt ace Series'e yönelirdim.
Swaien Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 240 Çözümler 1 26 Nisan 2025 #4 Mantar09 dedi: Yani ne istediğine bağlı yağ gibi aksın mı istiyorsun yoksa daha kontrollü bir mouse pad mı istiyorsun amacına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Deiinzz dedi: Hocam ne istediğine bağlı, fakat spirit of aim almak boş bence, onun fiyatına direkt ace Series'e yönelirdim. Genişletmek için tıkla... Alttan üste doğru hızları sıralı olması lazım. Biraz hızlıya kaçan bir tür mouse pad arıyorum. Hepsi de aradığım türe göre uygun gibi. Bir tek SoA çok hızlı gelebilir belki ama Ace ve Lei Ling benle uyuşuyor. En kalitelisi hangisidir?
Mantar09 dedi: Yani ne istediğine bağlı yağ gibi aksın mı istiyorsun yoksa daha kontrollü bir mouse pad mı istiyorsun amacına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Deiinzz dedi: Hocam ne istediğine bağlı, fakat spirit of aim almak boş bence, onun fiyatına direkt ace Series'e yönelirdim. Genişletmek için tıkla... Alttan üste doğru hızları sıralı olması lazım. Biraz hızlıya kaçan bir tür mouse pad arıyorum. Hepsi de aradığım türe göre uygun gibi. Bir tek SoA çok hızlı gelebilir belki ama Ace ve Lei Ling benle uyuşuyor. En kalitelisi hangisidir?