Arkadaşlar merhaba 2 klavye arasında kaldım. İlk defa klavye alacağım ve klavyeden anlayan biri değilim. Mekanik alırsam Red Switch modelini alacağım. Membran klavye nasıl hiç bilmiyorum hissiyatı ve kalitesi ne kadar ses çıkardığı hepsi aklımda soru işareti şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon yeni bir marka. En büyük PSU üreticilerinden olan FSP'nin alt markasıdır. Redragon'un K552 Kumara isimli klavyesi Amazon'da yılın klavyesi seçildi.
İyi günler arkadaşlar.Laptopum için ilave klavye arıyorum. Bütçem maksimum 150 TL. Genellikle cs go,knight,pubg gibi oyunlar oynuyorum. Benim için klavyenin tuşlarının sıkıntı çıkarmaması ve sade bir tasarımı olması kafi şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi günler arkadaşlar.Laptopum için ilave klavye arıyorum. Bütçem maksimum 150 TL. Genellikle cs go,knight,pubg gibi oyunlar oynuyorum. Benim için klavyenin tuşlarının sıkıntı çıkarmaması ve sade bir tasarımı olması kafi şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.