beratayazz Femtopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Splinter Cell blacklist almak istiyorum ama oyun kaç saatte biter? Conviction oyununu oynadım 7-8 saat arası sürdü. Blacklist kaç saat sürer? Oynayanlar yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Arkadaşlar Splinter Cell blacklist almak istiyorum ama oyun kaç saatte biter? Conviction oyununu oynadım 7-8 saat arası sürdü. Blacklist kaç saat sürer? Oynayanlar yazarsa sevinirim.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more! How long are your favorite video games? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com Bu siteyi kullanarak istediğin oyuna bakabilirsin. Ana hikayesi ortalama 11 saat sürüyormuş sitenin gösterdiği kadarıyla.
HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more! How long are your favorite video games? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com Bu siteyi kullanarak istediğin oyuna bakabilirsin. Ana hikayesi ortalama 11 saat sürüyormuş sitenin gösterdiği kadarıyla.