Splinter Cell Blacklist nasıldır?

Seriyi beğenen birisi olarak ilk çıktığı zamanlarda hem hikaye hem de Co-op modunu keyifle oynamıştım. Oynamadıysanız tavsiye ederim.

Ya bu "mavi rengi sizce güzel mi?" demek gibi bir şey. Ne tarz oyunları sevdiğin ve bir oyundan ne beklediğine göre değişir. Bana göre çok güzeldir ama sen sevemeyebilirsin. Oyunun oynanış videolarını izleyip oyunu beğenip beğenmeyeceğine karar verebilirsin. "Fiyatını hak ediyor mu?" sorusu da biraz manasız. Her oyun (kalitesizliğine göre fiyatı çok yüksek olanlar hariç) fiyatını hak eder. Sonuçta ortada bir emek ve iş var. Ve 35₺ böyle bir oyun için gayet makul bir fiyat.

Ya bu "mavi rengi sizce güzel mi?" demek gibi bir şey. Ne tarz oyunları sevdiğin ve bir oyundan ne beklediğine göre değişir. Bana göre çok güzeldir ama sen sevemeyebilirsin. Oyunun oynanış videolarını izleyip oyunu beğenip beğenmeyeceğine karar verebilirsin. "Fiyatını hak ediyor mu?" sorusu da biraz manasız. Her oyun (kalitesizliğine göre fiyatı çok yüksek olanlar hariç) fiyatını hak eder. Sonuçta ortada bir emek ve iş var. Ve 35₺ böyle bir oyun için gayet makul bir fiyat.
Haklisin sevdigim oyun türlerini belirtmeyi unuttum. Hitma absolution oynadim ve cok hosuma gitti. Genellikle gizlilik tarzi oyunlari severim. Hikayeye önem veririm. Fakat mesela sniper elite 3 oynadim berbatti bence. Yapay zekasi çok zayifti. 1 el ateş ediyoruz 2 dk sonra unutuyolar resmen.

Hitman Blood Money serinin en iyi Hitman oyunu, eski olmasına rağmen güzeldir. Hitman Absolution'a göre biraz daha ağır oynanışı var, satın almayı düşünürsen fiyatı 5,10 TL.
Hocam ona baktimda grafikler GTA vice city gibi olunca vazgectim. :D Splinter cell aldim steamden begenmezsem iade edip insurgency sandstorm düsünuyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı