U UgurG Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 33 20 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Splinter Cell blacklist de hiçbir ses gelmiyor yok mudur bunun bir çözümü. Not: Oyun korsan işletim sistemi Windows 10 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
Arkadaşlar Splinter Cell blacklist de hiçbir ses gelmiyor yok mudur bunun bir çözümü. Not: Oyun korsan işletim sistemi Windows 10
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Ağustos 2020 #2 Korsana destek yok. Artı 0 Eksi
KS KS U UgurG Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 33 20 Ağustos 2020 #3 baran_basaran dedi: Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Oyun indirime girdiğinde alacağım ama bu ses problemi çözülmezse almayı düşünmüyorum Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Oyun indirime girdiğinde alacağım ama bu ses problemi çözülmezse almayı düşünmüyorum
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Ağustos 2020 #4 UgurG dedi: Oyun indirime girdiğinde alacağım ama bu ses problemi çözülmezse almayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... İndirime girdiği zaman alıp, sorun yaşarsan belirtirsin. Oyun Crackli dostum bilerek yapmışlardır oyun yapımcıları. Artı 0 Eksi
UgurG dedi: Oyun indirime girdiğinde alacağım ama bu ses problemi çözülmezse almayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... İndirime girdiği zaman alıp, sorun yaşarsan belirtirsin. Oyun Crackli dostum bilerek yapmışlardır oyun yapımcıları.
KS KS U UgurG Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 33 20 Ağustos 2020 #5 baran_basaran dedi: İndirime girdiği zaman alıp, sorun yaşarsan belirtirsin. Oyun Crackli dostum bilerek yapmışlardır oyun yapımcıları. Genişletmek için tıkla... Oyunu çok eskiden indirmiştim ve o zaman bu sıkıntı yoktu Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: İndirime girdiği zaman alıp, sorun yaşarsan belirtirsin. Oyun Crackli dostum bilerek yapmışlardır oyun yapımcıları. Genişletmek için tıkla... Oyunu çok eskiden indirmiştim ve o zaman bu sıkıntı yoktu
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Ağustos 2020 #6 UgurG dedi: Oyunu çok eskiden indirmiştim ve o zaman bu sıkıntı yoktu Genişletmek için tıkla... Patchlenmiş versiyondur. Artı 0 Eksi
UgurG dedi: Oyunu çok eskiden indirmiştim ve o zaman bu sıkıntı yoktu Genişletmek için tıkla... Patchlenmiş versiyondur.