199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 21 Ekim 2018 #1 Oyunun Türkçe yamasını bulamadım karşıma sürekli Blacklist yaması çıktı. Oyun için hazırlanmış Türkçe yama yok mu? Oyun 8 yıllık. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2018
Oyunun Türkçe yamasını bulamadım karşıma sürekli Blacklist yaması çıktı. Oyun için hazırlanmış Türkçe yama yok mu? Oyun 8 yıllık.
Centrius Hectopat Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2018 #2 Maalesef yok. Zamanında ben de aramıştım.
MAHMUT2806 Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 Bende arıyorum ama yok
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 7 Ağustos 2022 #5 Arkadaşlar aradan 2 yıl geçti sonunda Türkçe yaması çıktı oyunu tekrar indirdiğinizde kullanırsınız SplntrClTrYma - FC.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Arkadaşlar aradan 2 yıl geçti sonunda Türkçe yaması çıktı oyunu tekrar indirdiğinizde kullanırsınız SplntrClTrYma - FC.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
eljina33 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #6 eldenring hastasıyım dedi: Arkadaşlar aradan 2 yıl geçti sonunda Türkçe yaması çıktı oyunu tekrar indirdiğinizde kullanırsınız SplntrClTrYma - FC.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yeni sürümde çalışıyor mu, sen en son ne zaman denedin?
eldenring hastasıyım dedi: Arkadaşlar aradan 2 yıl geçti sonunda Türkçe yaması çıktı oyunu tekrar indirdiğinizde kullanırsınız SplntrClTrYma - FC.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yeni sürümde çalışıyor mu, sen en son ne zaman denedin?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.857 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 eldenring hastasıyım dedi: Arkadaşlar aradan 2 yıl geçti sonunda Türkçe yaması çıktı oyunu tekrar indirdiğinizde kullanırsınız SplntrClTrYma - FC.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... eljina33 dedi: Yeni sürümde çalışıyor mu, sen en son ne zaman denedin? Genişletmek için tıkla... Yama çalışmıyor.
eldenring hastasıyım dedi: Arkadaşlar aradan 2 yıl geçti sonunda Türkçe yaması çıktı oyunu tekrar indirdiğinizde kullanırsınız SplntrClTrYma - FC.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... eljina33 dedi: Yeni sürümde çalışıyor mu, sen en son ne zaman denedin? Genişletmek için tıkla... Yama çalışmıyor.