Split Fiction çıkış yaptı!

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Split Fiction çıkış yaptı!

Sonunda! Dünden beri çıkmasını bekliyorum yükledim oyunu oynamama izin vermiyordu Steam.

Umarım önceki oyunlar gibi güzel bir oyun olur. Diğer oyunları severek oynamıştım. Bu oyundan da zevk alacağımı düşünüyorum.

Oynayacak dostum yok. Rastgele biri ile de oynamak istemiyorum. Bu yüzden YouTube üzerinden oynayan bir ekibi izlerim artık. Her oyunu oynayacağız diye bir şey yok.

Bu senenin en çok beklediğim 3 oyunundan biriydi. (MH Wilds, Split Fiction, Pirate Yakuza) Bu 3 oyundan ikisinin çok iyi çıkması, birinden çok keyif almam çok iyi oldu. 2025 benim için güzel geçecek gibi görünüyor. Ancak daha uzun bir süre boyunca MH Wilds oynayacağımdan, param ve arkadaş da olmadığından bir süre giremem bu oyuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…