Lokal ekran bölme var diye biliyorum. Steam sayfasında öyle yazıyor. Bu durumda kontrol ayarlarından oyunculardan birine klavyeyi birine oyun kolunu atayarak oynamak mümkün.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak ben yanlışlıkla Steam'de ki "Split Fiction - Friend's Pass Oynayın" olan sürümü indirdim. Bildiğim kadarıyla bu deneme sürümü gibi bir şey. Bu sürümü pc'den ve steam hesabımdan kaldırıp ücretli olanı mı tekrar yüklemeliyim yoksa satın alırsam tam sürüme erişebilir miyim ?Evet, ben öyle oynuyorum.
Oyun 2 kişiyle oynandığı için bir kişinin satın alması yeterli. Siz tek bilgisayardan oynayacağınız için satın almanız gerekmekte. Hesaptan kaldırma gibi bir zorunluluğunuz yok. Satın alıp o versiyona giriş yapmanız yeterli.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak ben yanlışlıkla Steam'de ki "Split Fiction - Friend's Pass Oynayın" olan sürümü indirdim. Bildiğim kadarıyla bu deneme sürümü gibi bir şey. Bu sürümü pc'den ve steam hesabımdan kaldırıp ücretli olanı mı tekrar yüklemeliyim yoksa satın alırsam tam sürüme erişebilir miyim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.