Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.908 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Kardeşimle aynı bilgisayardan split screen oyun oynamak istiyoruz. Oyun türü fark etmez. Beğendiğiniz, önerdiğiniz oyunları yazabilir misiniz? It Takes Two ve A Way Out oynadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
Kardeşimle aynı bilgisayardan split screen oyun oynamak istiyoruz. Oyun türü fark etmez. Beğendiğiniz, önerdiğiniz oyunları yazabilir misiniz? It Takes Two ve A Way Out oynadım.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 14 Nisan 2024 #2 Yutka46 dedi: Kardeşimle aynı bilgisayardan split screen oyun oynamak istiyoruz. Oyun türü fark etmez. Beğendiğiniz, önerdiğiniz oyunları yazabilir misiniz? It Takes Two ve A Way Out oynadım. Genişletmek için tıkla... Portal Knights, Outward.
Yutka46 dedi: Kardeşimle aynı bilgisayardan split screen oyun oynamak istiyoruz. Oyun türü fark etmez. Beğendiğiniz, önerdiğiniz oyunları yazabilir misiniz? It Takes Two ve A Way Out oynadım. Genişletmek için tıkla... Portal Knights, Outward.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 14 Nisan 2024 #3 Shank 1'i denemenizi tavsiye ederim. Bir de Cuphead, biraz zordur ama bossları çok keyifli.