Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #11 FehmiDogru.js dedi: "Sistemimin kaldırabileceği" demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız neden çoğu kişide bu profil fotoğrafı var ?
FehmiDogru.js dedi: "Sistemimin kaldırabileceği" demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız neden çoğu kişide bu profil fotoğrafı var ?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.464 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2025 #12 Ömer S dedi: Hocam konudan bağımsız neden çoğu kişide bu profil fotoğrafı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam bu profil fotoğrafı bana ait, ancak arkadaşlar bugün 1 Nisan diye şaka amaçlı benim fotoğrafı benimsemeye başladılar
Ömer S dedi: Hocam konudan bağımsız neden çoğu kişide bu profil fotoğrafı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam bu profil fotoğrafı bana ait, ancak arkadaşlar bugün 1 Nisan diye şaka amaçlı benim fotoğrafı benimsemeye başladılar
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #13 FehmiDogru.js dedi: Hocam bu profil fotoğrafı bana ait, ancak arkadaşlar bugün 1 Nisan diye şaka amaçlı benim fotoğrafı benimsemeye başladılar Genişletmek için tıkla... Ne saçma şey ya.
FehmiDogru.js dedi: Hocam bu profil fotoğrafı bana ait, ancak arkadaşlar bugün 1 Nisan diye şaka amaçlı benim fotoğrafı benimsemeye başladılar Genişletmek için tıkla... Ne saçma şey ya.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.930 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Nisan 2025 #14 FehmiDogru.js dedi: Hocam bu profil fotoğrafı bana ait, ancak arkadaşlar bugün 1 Nisan diye şaka amaçlı benim fotoğrafı benimsemeye başladılar Genişletmek için tıkla... Artık "senin" değil "bizim" bu arada Stardew Valley öneririm çok sarıyor.
FehmiDogru.js dedi: Hocam bu profil fotoğrafı bana ait, ancak arkadaşlar bugün 1 Nisan diye şaka amaçlı benim fotoğrafı benimsemeye başladılar Genişletmek için tıkla... Artık "senin" değil "bizim" bu arada Stardew Valley öneririm çok sarıyor.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Nisan 2025 #15 yunusebaran dedi: Split Fiction. Genişletmek için tıkla... Sistem kaldirmaz hayatta hocam imkansiz. FehmiDogru.js dedi: "Sistemimin kaldırabileceği" demiş. Genişletmek için tıkla... Evet A Way Out indirdim de bakalim belki Low 30FPS oynayabilirim. brkyozell dedi: Portal 2. Genişletmek için tıkla... Sağ olun beynim yetmedi. D Cpt.Revenger dedi: Minecraft'ı modlar ile oynamak mümkündü splitscreen. Genişletmek için tıkla... Bakacagim sağ olun.
yunusebaran dedi: Split Fiction. Genişletmek için tıkla... Sistem kaldirmaz hayatta hocam imkansiz. FehmiDogru.js dedi: "Sistemimin kaldırabileceği" demiş. Genişletmek için tıkla... Evet A Way Out indirdim de bakalim belki Low 30FPS oynayabilirim. brkyozell dedi: Portal 2. Genişletmek için tıkla... Sağ olun beynim yetmedi. D Cpt.Revenger dedi: Minecraft'ı modlar ile oynamak mümkündü splitscreen. Genişletmek için tıkla... Bakacagim sağ olun.