mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #1 Modeme giden kabloya ek atıp telefona taktığımda modeme internet gitmiyor.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #2 mustafa ary dedi: Modeme giden kabloya ek atıp telefona taktığımda modeme internet gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam splitter alın madem öyle. Çok pahalı bir şey değil zaten.
mustafa ary dedi: Modeme giden kabloya ek atıp telefona taktığımda modeme internet gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam splitter alın madem öyle. Çok pahalı bir şey değil zaten.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #3 Yener Mesut dedi: Hocam splitter alın madem öyle. Çok pahalı bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... var zatende kablo yok kablo alana kadar kullanabilir miyim diye soruyorum
Yener Mesut dedi: Hocam splitter alın madem öyle. Çok pahalı bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... var zatende kablo yok kablo alana kadar kullanabilir miyim diye soruyorum
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #4 mustafa ary dedi: var zatende kablo yok kablo alana kadar kullanabilir miyim diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Denemişsiniz olmuyormuş. Demek ki kullanamazmşsınız.
mustafa ary dedi: var zatende kablo yok kablo alana kadar kullanabilir miyim diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Denemişsiniz olmuyormuş. Demek ki kullanamazmşsınız.