Herkese merhaba, öncelikle, çok uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum ama yeni bir forum açmak aklıma geldi.
GoodbyeDPI turkey versiyonunun son sürümünü uzun zamandır kullanıyorum. Discord'a sorunsuz bir şekilde, pingim olmadan giriyorum ama Roblox'a GoodbyeDPI'ı indirdikten bir süre sonra şu sorunu yaşamaya başladım: Roblox'a herhangi bir oyuna girerken yüksek ihtimalle internetim tamamen kopuyor ve 2 dakika sonra tekrar geliyor. Bunu çok fazla kez denedikten sonra oyuna girebiliyorum. Oyunun içindeyken, oyun beni farklı bir Map'e falan yollarken de tamamen kopuyor.
GoodbyeDPI'in turkey. Dnsredir versiyonunu kullanıyorum. Denetim Masası'ndan birçok kez DNS'imi değiştirdim, 1.1.1.1 olmadı. Google'da farklı farklı yöntemler denedim, yine olmadı. Bu sefer kullandığım .bat dosyasını düzenleyip içindeki -5 ve 5 rakamlarını farklı farklı yazıp değiştirdim, yine olmadı (bunu bütün .bat dosyalarında denememe rağmen).
Splitware diye geçenlerde çağrı taşkin'in yeni uygulamasını duydum, onu da indirdim ama Roblox'ta çalışmadı.
Bana bu sorunun çözümü veya splitware ve bunun gibi programlarla sorunsuz şekilde Roblox oynayabileceğim bir çözüm var mıdır?