kalpeser29 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor?
Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor?
sosyalkullanıcı06 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #2 kalpeser29 dedi: Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 İndirebilirsin warp olarak geçiyor yasaklanan uygulamalara girmeyi denemedim ama açtığını duydum.
kalpeser29 dedi: Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 İndirebilirsin warp olarak geçiyor yasaklanan uygulamalara girmeyi denemedim ama açtığını duydum.
eren211 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 180 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #3 kalpeser29 dedi: Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, Roblox açılıyor. Uygulamalar ve sitelerde açılıyor.
kalpeser29 dedi: Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, Roblox açılıyor. Uygulamalar ve sitelerde açılıyor.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #4 kalpeser29 dedi: Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpı kullanın.
kalpeser29 dedi: Arkadaşlar ben splitware indirirsem Roblox açabilir miyim ve diğer yasaklı uygulamaları açabilir miyim yoksa sadece Discord mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpı kullanın.
eren211 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 180 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #5 dux1 dedi: GoodbyeDPI kullanın. Genişletmek için tıkla... Splitware içinde mevcut. Normalde çalışmayan GoodbyeDPI splitware içinde çalışabiliyor.
dux1 dedi: GoodbyeDPI kullanın. Genişletmek için tıkla... Splitware içinde mevcut. Normalde çalışmayan GoodbyeDPI splitware içinde çalışabiliyor.
kalpeser29 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #6 eren211 dedi: Splitware içinde mevcut. Normalde çalışmayan GoodbyeDPI splitware içinde çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... splitware içindeki goodbyedpi seçeneğinimi açim kalpeser29 dedi: splitware içindeki goodbyedpi seçeneğinimi açim tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Aralık 2025
eren211 dedi: Splitware içinde mevcut. Normalde çalışmayan GoodbyeDPI splitware içinde çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... splitware içindeki goodbyedpi seçeneğinimi açim kalpeser29 dedi: splitware içindeki goodbyedpi seçeneğinimi açim tam anlayamadım Genişletmek için tıkla...
eren211 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 180 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #7 kalpeser29 dedi: Splitware içindeki GoodbyeDPI seçeneğinimi açim Genişletmek için tıkla... Evet hocam, öncelikle tek seferlik kurun oradan çalışmıyorsa alternatiflerine bakın orada seçim şansınız var. Tek seferlikte hangisi calıstıysa o hizmeti kurun, tekrar çalıştırmanıza gerek kalmaz o adımdan sonra.
kalpeser29 dedi: Splitware içindeki GoodbyeDPI seçeneğinimi açim Genişletmek için tıkla... Evet hocam, öncelikle tek seferlik kurun oradan çalışmıyorsa alternatiflerine bakın orada seçim şansınız var. Tek seferlikte hangisi calıstıysa o hizmeti kurun, tekrar çalıştırmanıza gerek kalmaz o adımdan sonra.