Bazı oyunlar paket trafiğine müdahale edilmesini sevmiyor demek ki. Zapretin veya goodbyedpi'ın çalışan parametresini bulup sadece discord için whitelist yaparak kullanmalısın.
Blacklist dışında tut demek, yani roblox ve Discord hariç demiş oldun. Senin whitelist yapman lazım ama şimdi baktım goodbyedpi'ın Whitelist özelliği yokmuş. Zapret kullanman gerekecek. Splitwire'da zapret sekmesinden hazır ayar superonline seçerek önayarlı tek seferlik diyerek bir kere başlat. Discord falan açılıyor mu kontrol et. Hazır ayar ile olmazsa tarama yaparak dene. Bir strateji bulursa o stratejiyi kullanarak whitelist oluşturmak gerekecek.
Blacklist dışında tut demek, yani roblox ve Discord hariç demiş oldun. Senin whitelist yapman lazım ama şimdi baktım goodbyedpi'ın Whitelist özelliği yokmuş. Zapret kullanman gerekecek. Splitwire'da zapret sekmesinden hazır ayar superonline seçerek önayarlı tek seferlik diyerek bir kere başlat. Discord falan açılıyor mu kontrol et. Hazır ayar ile olmazsa tarama yaparak dene. Bir strateji bulursa o stratejiyi kullanarak whitelist oluşturmak gerekecek.
Hata nedir anlamadım.
Şöyle ilerleyelim. Dediklerimi aynen yap. Çalışırsa sonunda Whitelist de ayarlayacağız.
SplitWire-Turkey'de gelişmiş sekmesine gel.
Tüm hizmetleri kaldır de.
DNS ve DoH ayarlarını geri al de.
SplitWire-Turkey'i kaldır de.
Bilgisayarı yeniden başlat.
Şu videodaki gibi blockcheck yap ve çalışan parametreyi bul, SUMMARY kısmını buraya kopyala.