Çözüldü Splitwire kurulumu sonrası bilgisayar internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
İyi günler. Dün Discord'a girebilmek için splitwire yükledim. Sonra sevmedim ve uygulamanın içinden DNS ve DoH ayarlarını sıfırlayıp splitwire yi sildim. Silme işleminde sonra bilgisayarım hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. 192.168.1.1'e bilr giremiyorum. Bilgisayarımı kablo ile internete bağlıyorum ve anakartın bağlantı ışığı yanıyor ve modem üzerinde de kablolu bağlantı ışığı yanıyor. Ayrıca USB kablo ile telefon üzerinden telefonun mobil verisini bağlamayı deneyincede hiçbir şekilde bağlanmıyor. Modemi sıfırladım, bilgisayarın ağ ayarlarını sıfırladım ama değişmedi. Bağlantı kısmında direkt kablo bağlı ama internet yok gibi bir şeyde yok, direkt bağlantı yok simgesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğiniz programı kullandım ve sorun çözülmedi. Format da atmak istemiyorum, şu an sıfırlamaya başladım umarım sıfırladıktan sonra sorun düzelir.

Sistemi sıfırladıktan sonra sorun çözüldü.

Vaktiyle böyle bir rehber işimi görmüştü. Lakin akıllı tahtamızda bunu denediğimde sistem komple bozulmuş ve mavi ekran vermeye başlamıştı. Risk sizin.

Bunun dışında ağ ayarlarını da sıfırladım dediğinize göre sistemin ağ ayarları bozulmuş komple. Format atabilirsiniz veya başka onarıcı uygulamalar deneyebilirsiniz.

Lakin önerim her türlü olasılığa karşı elinizde bir yedeğin olmasıdır.

Dediğiniz programı kullandım ve sorun çözülmedi. Format da atmak istemiyorum, şu an sıfırlamaya başladım umarım sıfırladıktan sonra sorun düzelir.

Sistemi sıfırladıktan sonra sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00