SplitWire-Turkey Discord engelini aşamıyor

TREren

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
SplitWire-Turkey kurulumunu yaptım fakat site üzerinden Discord'un sadece indirme ana sayfasında girebilmekteyim. Discord tarayıcı veya uygulama üzerinden açılmıyor. Uygulamada starting ekranında kalıyor orayı geçse bile büyük siyah ekranda kalıyor. Nerede hata yapıyorum acaba bilgisi olan? (İnternet sağlayıcısı: Vodafone-Superbox, Cihaz Windows 11 Laptop).Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. @cagritaskn

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-27 162909.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran görüntüsü 2025-11-27 162918.png
    70,3 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran görüntüsü 2025-11-27 162951.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü tarayıcı üzerinden açmaya çalışıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla (yanlış biliyor olabilirim) uygulamaya izin sağlıyor. Tarayıcıda kullanmak için ekstra bişeyler yapılması lazımdı. İsterseniz discord uygulamasını deneyin. VPN ile indirin hiç uğraşmayın yazılımı kurup öyle açmayı deneyin.

Kaspersky AV'nin tespit edildiği arayüzde yazıyor. Maalesef çoğu aşım yöntemi Kaspersky yüklü iken doğru şekilde çalışmıyor. Yine de ByeDPI ve WireSock yöntemlerini "Tarayıcı için de tünelleme yap" anahtarını aktifleştirip kurmayı deneyebilirsiniz. Tavsiyem Kaspersky yerine farklı bir antivirüs programı tercih etmeniz olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…