Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Şu yeni çıkan programı kurdum ama içimde bir endişe var. Biri kesin olarak güvenilir veya değildir diye söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
Şu yeni çıkan programı kurdum ama içimde bir endişe var. Biri kesin olarak güvenilir veya değildir diye söyleyebilir mi?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #2 Okarun dedi: Şu yeni çıkan programı kurdum ama içimde bir endişe var. Biri kesin olarak güvenilir veya değildir diye söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Okarun dedi: Şu yeni çıkan programı kurdum ama içimde bir endişe var. Biri kesin olarak güvenilir veya değildir diye söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 Okarun dedi: Emin misiniz hocam Genişletmek için tıkla... Evet. Okarun dedi: Emin misiniz hocam Genişletmek için tıkla... Çağrı Taşkın tarafından yapılmış hocam. GoodbyeDPI Türkiye versiyonu da Çağrı Taşkın tarafından yapıldı. Endişe etmenize gerek yok.
Okarun dedi: Emin misiniz hocam Genişletmek için tıkla... Evet. Okarun dedi: Emin misiniz hocam Genişletmek için tıkla... Çağrı Taşkın tarafından yapılmış hocam. GoodbyeDPI Türkiye versiyonu da Çağrı Taşkın tarafından yapıldı. Endişe etmenize gerek yok.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.057 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #5 Çağrıtskn hocam tarafından yapılan bu yazılım GoodbyeDPI turkey ile aynı şekilde açık kaynak kodlu yazılımdır. Kendi rehberi var konumda aratıp bakabilirsiniz. Ben bu uygulamayı kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ve güvenilir.
Çağrıtskn hocam tarafından yapılan bu yazılım GoodbyeDPI turkey ile aynı şekilde açık kaynak kodlu yazılımdır. Kendi rehberi var konumda aratıp bakabilirsiniz. Ben bu uygulamayı kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ve güvenilir.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.826 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #6 Güvenilir desek bize nasıl güveneceksin?
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #7 Bal Porsuğu dedi: Güvenilir desek bize nasıl güveneceksin? Genişletmek için tıkla... Evet işte o var
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.057 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #8 Okarun dedi: Evet işte o var. Genişletmek için tıkla... Kendin incele o zaman. Açık kaynak kodlu yazılım. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.
Okarun dedi: Evet işte o var. Genişletmek için tıkla... Kendin incele o zaman. Açık kaynak kodlu yazılım. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #9 DaisakuKuze dedi: Kendin incele o zaman. Açık kaynak kodlu yazılım. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. Genişletmek için tıkla... Ben yapamamki bilmiyorum
DaisakuKuze dedi: Kendin incele o zaman. Açık kaynak kodlu yazılım. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. Genişletmek için tıkla... Ben yapamamki bilmiyorum
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.826 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #10 Ya kardeşim hadi git işine başkasıyla kafa bul.