IP sorunu olabilir diye tahmin ediyorum önce Splitwire'ın bağlantısını kes, Discord'u kapat, sonrasında modemi resetle ve tekrar splitwire ile bağlanmayı dene. Aynısını WARP kullanırken yaşadığım oluyor bu yöntemle genellikle tekrar bağlanabiliyorum ancak nadiren de olsa çalışmadığı olabiliyor.
IP sorunu olabilir diye tahmin ediyorum önce Splitwire'ın bağlantısını kes, Discord'u kapat, sonrasında modemi resetle ve tekrar splitwire ile bağlanmayı dene. Aynısını WARP kullanırken yaşadığım oluyor bu yöntemle genellikle tekrar bağlanabiliyorum ancak nadiren de olsa çalışmadığı olabiliyor.
GoodbyeDPI turkey deneyin, çoğu kişi onu kullanıyor.
Sadece Discord için ayarlama yok diye biliyorum ama PTT gibi sadece Türkiye DNS'inden girişe izin veren siteler için Hizmetler uygulamasıyla devre dışı bırakıp işiniz bitince geri açabilirsiniz.Dediğinizi deneyeceğim eğer ki olmazsa diğer arkadaşında dediği gibi GoodbyeDPI turkey yüklerim.
Hocam denedim bunu fakat yine aynı oldu.
Sadece Discord için bir VPN hizmeti var mı onda da splitwiredeki gibi diğer uygulamaları etkilemeden kullanabiliyor muyum?
Sadece Discord için ayarlama yok diye biliyorum ama PTT gibi sadece Türkiye DNS'inden girişe izin veren siteler için hizmetler uygulamasıyla devre dışı bırakıp işiniz bitince geri açabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2563217
GoodbyeDPI VPN değildir, ping sorunu oluşturmaz.Sadece Discord için olmasını da oyunlarda ping sorunu bazı sitelerde VPN koruması olmasından dolayı demiştim bunun bir çözümü falan var mı bildiğiniz.
GoodbyeDPI VPN değildir, ping sorunu oluşturmaz.
Dediğinizi deneyeceğim eğer ki olmazsa diğer arkadaşında dediği gibi GoodbyeDPI turkey yüklerim.
Hocam denedim bunu fakat yine aynı oldu.
Sadece Discord için bir VPN hizmeti var mı onda da splitwiredeki gibi diğer uygulamaları etkilemeden kullanabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.