BySayp Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #11 cagritaskn dedi: Splitwire-turkey içerisinde GoodbyeDPI sekmesi de var. Buradan hizmet kur butonuna tıklayarak daha kolay kurulum sağlayabilirsiniz. (hem de DNS ayarlarını sizin için otomatik yapar) Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın evde değildim bilgisayara daha yeni ulaşıyorum teşekkür ederim ilginiz için. Tux992 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu yöntemi gidip kullanabilirsin bu arada sadece istediğin uygulamaya VPN'den geçiriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çağrı abinin dediğini deneyeceğim olmazsa bunu da denerim.
cagritaskn dedi: Splitwire-turkey içerisinde GoodbyeDPI sekmesi de var. Buradan hizmet kur butonuna tıklayarak daha kolay kurulum sağlayabilirsiniz. (hem de DNS ayarlarını sizin için otomatik yapar) Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın evde değildim bilgisayara daha yeni ulaşıyorum teşekkür ederim ilginiz için. Tux992 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu yöntemi gidip kullanabilirsin bu arada sadece istediğin uygulamaya VPN'den geçiriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çağrı abinin dediğini deneyeceğim olmazsa bunu da denerim.