Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #21 Furisty dedi: Takemura görevine giremedim, çok fazla bekletti hala aramadı. Genişletmek için tıkla... Zamanı ilerletten 1 gün ileriye alın arar. Eğer aramıyorsa diğer anagörevleri yapmanız gerekiyor.
Furisty dedi: Takemura görevine giremedim, çok fazla bekletti hala aramadı. Genişletmek için tıkla... Zamanı ilerletten 1 gün ileriye alın arar. Eğer aramıyorsa diğer anagörevleri yapmanız gerekiyor.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #22 Hüseyin42 dedi: Zamanı ilerletten 1 gün ileriye alın arar. Eğer aramıyorsa diğer anagörevleri yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü.
Hüseyin42 dedi: Zamanı ilerletten 1 gün ileriye alın arar. Eğer aramıyorsa diğer anagörevleri yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü.
Emir K. Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #23 Furisty dedi: Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Ben diğer ana görevleri yaptım birkaç defa 24 saat ileri sardım hala aramadı. Emir K. dedi: Nasıl çözdünüz? Ben diğer ana görevleri yaptım birkaç defa 24 saat ileri sardım hala aramadı. Genişletmek için tıkla... Fast travel yapınca çözüldü. Son düzenleme: 18 Aralık 2020
Furisty dedi: Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Ben diğer ana görevleri yaptım birkaç defa 24 saat ileri sardım hala aramadı. Emir K. dedi: Nasıl çözdünüz? Ben diğer ana görevleri yaptım birkaç defa 24 saat ileri sardım hala aramadı. Genişletmek için tıkla... Fast travel yapınca çözüldü.