Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #1 Judy Night City'den ayrıldı. Oyunu yaklaşık 40 saat oynadım ve bunu beklemiyordum. Judy geri dönecek mi? Dönmeyecekse oyunu sileceğim. İlerisi hakkında spoiler vermeyip Judy işinin bitip bitmediğini söylerseniz sevinirim.
Judy Night City'den ayrıldı. Oyunu yaklaşık 40 saat oynadım ve bunu beklemiyordum. Judy geri dönecek mi? Dönmeyecekse oyunu sileceğim. İlerisi hakkında spoiler vermeyip Judy işinin bitip bitmediğini söylerseniz sevinirim.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #2 Bende dönmedi. Şu Clouds işini batırdın mı benim gibi? Sanırım ondan dolayı gitti.
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #3 Shimada Sensei dedi: Bende dönmedi. Şu Clouds işini batırdın mı benim gibi? Sanırım ondan dolayı gitti. Genişletmek için tıkla... Galiba batırdım. Tam olarak nasıl oldu sizde? Hatırlamak için soruyorum.
Shimada Sensei dedi: Bende dönmedi. Şu Clouds işini batırdın mı benim gibi? Sanırım ondan dolayı gitti. Genişletmek için tıkla... Galiba batırdım. Tam olarak nasıl oldu sizde? Hatırlamak için soruyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #4 Eryndaer dedi: Galiba batırdım. Tam olarak nasıl oldu sizde? Hatırlamak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Son kısmında herkesi katletmiştim. Şu yılan karı vardı ya, adını unuttum şimdi. Onu da öldürmüştüm. O görevi tekrar yap istersen çünkü okuduklarıma göre Judy'nin kalmasını da sağlayabiliyoruz.
Eryndaer dedi: Galiba batırdım. Tam olarak nasıl oldu sizde? Hatırlamak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Son kısmında herkesi katletmiştim. Şu yılan karı vardı ya, adını unuttum şimdi. Onu da öldürmüştüm. O görevi tekrar yap istersen çünkü okuduklarıma göre Judy'nin kalmasını da sağlayabiliyoruz.
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #5 Shimada Sensei dedi: Son kısmında herkesi katletmiştim. Şu yılan karı vardı ya, adını unuttum şimdi. Onu da öldürmüştüm. O görevi tekrar yap istersen çünkü okuduklarıma göre Judy'nin kalmasını da sağlayabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben onu öldürmedim ama diğer adamları öldürmüştüm, deneyeceğim sağ ol.
Shimada Sensei dedi: Son kısmında herkesi katletmiştim. Şu yılan karı vardı ya, adını unuttum şimdi. Onu da öldürmüştüm. O görevi tekrar yap istersen çünkü okuduklarıma göre Judy'nin kalmasını da sağlayabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben onu öldürmedim ama diğer adamları öldürmüştüm, deneyeceğim sağ ol.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 İlişkiniz yoksa Judy her türlü gidiyor diye biliyorum. Kızın kalmak için bir sebebi yok zaten. Şehirden gidince daha mutlu oluyor.
İlişkiniz yoksa Judy her türlü gidiyor diye biliyorum. Kızın kalmak için bir sebebi yok zaten. Şehirden gidince daha mutlu oluyor.
organikhoşaf Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 177 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #7 Maalesef her türlü gidiyor Benimde içimde aynı sizin gibi bir ümit taneceği vardı araştırtıkca soldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerim bu süreçte iyi gelecektir.
Maalesef her türlü gidiyor Benimde içimde aynı sizin gibi bir ümit taneceği vardı araştırtıkca soldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerim bu süreçte iyi gelecektir.
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #8 Her şeyi doğru yapmışım aslında ama sayın CDPR sağ olsun; Dosya Ekleri 20201222_094215.jpg 30,1 KB · Görüntüleme: 173
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #9 Sürprizbozan: Spoiler Her türlü gidiyor zaten. Ancak sanırsam arkadaş dalış kısmına gelemeden mi gitmiş? Bende kız dalıştan sonra gitti.
Sürprizbozan: Spoiler Her türlü gidiyor zaten. Ancak sanırsam arkadaş dalış kısmına gelemeden mi gitmiş? Bende kız dalıştan sonra gitti.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #10 Eryndaer dedi: Her şeyi doğru yapmışım aslında ama sayın CDPR sağ olsun; Genişletmek için tıkla... Hocam Judy'nin (Anladınız siz) olduğunu bilmiyor muydunuz? Karakteriniz erkek mi?
Eryndaer dedi: Her şeyi doğru yapmışım aslında ama sayın CDPR sağ olsun; Genişletmek için tıkla... Hocam Judy'nin (Anladınız siz) olduğunu bilmiyor muydunuz? Karakteriniz erkek mi?