Sürprizbozan [Spoiler] En Kötü Cyberpunk Sonu Bu Olabilir Mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgzoZ_FaN

Megapat
Yer
New Hanover
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen günlerde Cyberpunk oynamak için sebep olmadığını falan yazmıştım. Dün gaza gelip satın aldım, ve sanırım az önce bitirdim. 6 saat sürdü şaka gibi. Çipi çaldıktan sonra Dexter'in mekanına doğru giderken Jackie kardeşimiz öldü, Dexter'e sinirlenip çipi alamadım diye yalan söyledim. Bunun üzerine Dexter dediğimiz adam bizi vurdu, şu an Johnny Silverhand ile oynuyorum. Bu kadar kısa bir son olamaz değil mi? Sanırım en kötü sonla bitireceğim gibi duruyor. Yorum yapacak arkadaşlar ilerleme durumuma göre yorum yapsın, tamamen spoiler yemek istemiyorum. Nasıl oldu böyle bir şey? Sanırım ilk defa ben bu son ile karşılaştım. Ya da şöyle de sorulabilir, en kötü son benimkisi mi olacak?

Oyunun Prologue kısmı yeni bitmiş diyebiliriz.

Seçiminizin etkisini öğrenmek istiyorsanız Sürprizbozan'a tıklayabilirsiniz, sizin kararınız.

En iyi sona ulaşmanıza engel bir etkisi yok.

Gerçekten mi? Şu an yeni mi başlıyor oyun? Ama ana karakterim öldü
Oyunu tam olarak oynamak yerine buraya konu açıyorlar hay Allah'ım ya. Daha oyunun yazıları yeni çıkmış biraz sabretsen diyorum.
Cevaplamak zorunda mısın? Şaşırdım ve konu açtım. Seni ilgilenirmiyorsa çıkabilirsin.

Arkadaşlar teşekkür ederim gerçekten şaşırttı beni bu oyun, cidden çok garip. Az önceki elemana ne oldu bu arada? Mesajı falan mı sildi?

Gerçekten mi? Şu an yeni mi başlıyor oyun? Ama ana karakterim öldü

Cevaplamak zorunda mısın? Şaşırdım ve konu açtım. Seni ilgilenirmiyorsa çıkabilirsin.
Hocam aceleci davranmayın aynı konuyu ben de açmıştım.Bu arada tüm sonlar 1 tık kötü hocam. Tüm sonları yaptım hiçbiri tamamen iyi değil. Ancak o kadarda fena değil yani kalbime dokunmuş bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…