reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #11 EgzoZ_FaN dedi: Gerçekten mi? Şu an yeni mi başlıyor oyun? Ama ana karakterim öldü Cevaplamak zorunda mısın? Şaşırdım ve konu açtım. Seni ilgilenirmiyorsa çıkabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok hocam böyle gereksiz kişiler takmayın. Banada yazıyorlar. Cevaplarını verip susturuyorum. Ceza yersem de yiyeyim.
EgzoZ_FaN dedi: Gerçekten mi? Şu an yeni mi başlıyor oyun? Ama ana karakterim öldü Cevaplamak zorunda mısın? Şaşırdım ve konu açtım. Seni ilgilenirmiyorsa çıkabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok hocam böyle gereksiz kişiler takmayın. Banada yazıyorlar. Cevaplarını verip susturuyorum. Ceza yersem de yiyeyim.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 15 Şubat 2021 #12 Oyun uzun değil dedikte o kadar değil kardeşim 15 saat falan falan sürüyor.
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #13 Ssansarsalvo dedi: Hocam aceleci davranmayın aynı konuyu ben de açmıştım.Bu arada tüm sonlar 1 tık kötü hocam. Tüm sonları yaptım hiçbiri tamamen iyi değil. Ancak o kadarda fena değil yani kalbime dokunmuş bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler, ama oyundaki bağlandığımız karakter öldüğünde daha bir etkileyici oluyor sanki. Bakalım gidişat nereye doğru acaba reddline dedi: Çok hocam böyle gereksiz kişiler takmayın. Banada yazıyorlar. Cevaplarını verip susturuyorum. Ceza yersem de yiyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba mesajla ulaşılabilir mi derdini sorayım anlatsın. Sinir bozmak için varlar galiba.
Ssansarsalvo dedi: Hocam aceleci davranmayın aynı konuyu ben de açmıştım.Bu arada tüm sonlar 1 tık kötü hocam. Tüm sonları yaptım hiçbiri tamamen iyi değil. Ancak o kadarda fena değil yani kalbime dokunmuş bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler, ama oyundaki bağlandığımız karakter öldüğünde daha bir etkileyici oluyor sanki. Bakalım gidişat nereye doğru acaba reddline dedi: Çok hocam böyle gereksiz kişiler takmayın. Banada yazıyorlar. Cevaplarını verip susturuyorum. Ceza yersem de yiyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba mesajla ulaşılabilir mi derdini sorayım anlatsın. Sinir bozmak için varlar galiba.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 15 Şubat 2021 #14 Oyunda iyi son yok denebilir. Bunu bilerek oynayın. Yoksa benim gibi depresyona girersiniz oyun bitince.
Oyunda iyi son yok denebilir. Bunu bilerek oynayın. Yoksa benim gibi depresyona girersiniz oyun bitince.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.734 Çözümler 22 15 Şubat 2021 #15 359149 dedi: Oyunda iyi son yok denebilir. Bunu bilerek oynayın. Yoksa benim gibi depresyona girersiniz oyun bitince. Genişletmek için tıkla... Hocam bende çok üzüldüm ya.
359149 dedi: Oyunda iyi son yok denebilir. Bunu bilerek oynayın. Yoksa benim gibi depresyona girersiniz oyun bitince. Genişletmek için tıkla... Hocam bende çok üzüldüm ya.