Oyunda daha üçüncü saatim. Ciri için Velen'e gitmiştim. Biraz ağır spoiler ?Kaer Morhen kalesinin içine atacaktı oyun seni, Ciri'nin öldüğü sona ulaştıysan kalan son kocakarıyı öldürmeye gidecektin.
Çok özür dilerim, mesajımı düzenledim. Dalgınlığıma denk geldi ve oyunu bitirdiğini sandımOyunda daha üçüncü saatim. Ciri için Velen'e gitmiştim. Biraz ağır spoiler?
Oyunda Yennefer ile ilk konuşmamızdan sonra Ciriyi bulmak için Velen'e seyahat ettim. Velen'e seyahat ettikten sonra da Hearts of Stone DLC'si devreye girdi.Çok özür dilerim, mesajımı düzenledim. Dalgınlığıma denk geldi ve oyunu bitirdiğini sandım
Hearts of Stone DLC'sine attı derken? O görev biraz fazla seviye istiyor çünkü, sen şu an yapamazsın onu.
DLC olmasaydı bir şey olmayacaktı, yüksek ihtimalle DLC görevleri ana görev listesine eklendi. O görev çok fazla seviye istiyor, onu istesen de yapamazsın şu an.Oyunda Yennefer ile ilk konuşmamızdan sonra Ciriyi bulmak için Velen'e seyahat ettim. Velen'e seyahat ettikten sonra da Hearts of Stone DLC'si devreye girdi.
DLC olmasaydı ne olacaktı?
Ekran görüntüsü paylaşabilirim.DLC olmasaydı bir şey olmayacaktı, yüksek ihtimalle DLC görevleri ana görev listesine eklendi. O görev çok fazla seviye istiyor, onu istesen de yapamazsın şu an.
Bu arada, benim mesajımı alıntılamışsın. Ben de sonra mesajımı düzenlemiştim, sen de düzenle istersen. Umarım unutabilirsin![]()
Sen oyunu sadece Hearts of Stone diyerek mi açtın? Ana görev ve yan görevlerin listesini at bakalım.Ekran görüntüsü paylaşabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.