Sürprizbozan [Spoiler] The Witcher 3 Hearts of Stone DLC'si Olmazsa Ne Olur?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çok özür dilerim, mesajımı düzenledim. Dalgınlığıma denk geldi ve oyunu bitirdiğini sandım :(

Hearts of Stone DLC'sine attı derken? O görev biraz fazla seviye istiyor çünkü, sen şu an yapamazsın onu.
Oyunda Yennefer ile ilk konuşmamızdan sonra Ciriyi bulmak için Velen'e seyahat ettim. Velen'e seyahat ettikten sonra da Hearts of Stone DLC'si devreye girdi.

DLC olmasaydı ne olacaktı?

Oyunda Yennefer ile ilk konuşmamızdan sonra Ciriyi bulmak için Velen'e seyahat ettim. Velen'e seyahat ettikten sonra da Hearts of Stone DLC'si devreye girdi.

DLC olmasaydı ne olacaktı?
DLC olmasaydı bir şey olmayacaktı, yüksek ihtimalle DLC görevleri ana görev listesine eklendi. O görev çok fazla seviye istiyor, onu istesen de yapamazsın şu an.

Bu arada, benim mesajımı alıntılamışsın. Ben de sonra mesajımı düzenlemiştim, sen de alıntıladığın mesajı düzenle istersen. Umarım unutabilirsin :( başlıkta spoiler yazdığı için ve oyunu oynamayanlar konuya girmeyeceği için rahat rahat yazmıştım bir de.

DLC olmasaydı bir şey olmayacaktı, yüksek ihtimalle DLC görevleri ana görev listesine eklendi. O görev çok fazla seviye istiyor, onu istesen de yapamazsın şu an.

Bu arada, benim mesajımı alıntılamışsın. Ben de sonra mesajımı düzenlemiştim, sen de düzenle istersen. Umarım unutabilirsin :(
Ekran görüntüsü paylaşabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı