Arkadaşlar selamlar Witcher 3'ü daha evvel 1 kez bitirmiştim PlayStation'da o zaman sonunda ciri yaşamıştı onu da Witcher yapmıştık her şey iyi güzeldi. Aradan 5 ay sonra bilgisayarda aldım oyunu tekrar bitireyim dedim bilgisayarda bu sefer, fakat neyi yanlış yaptım bilmiyorum ama sonda bu sefer Ciri öldü. PlayStation'da da aynı şekilde bitirmiştim sonunu bilgisayarda da aynı diyalogları seçip bitiridm fakat oyun içinde daha evvelden yaptığım şeylerden dolayı mı bu sefer böyle bitti. Mesela geçen seferde Dikstjra ile Kral Radovidi öldürmemiştim bu sefer yaptım diye değişmiş olablilir mi? Benimkinin sonu böyle
Onların bir etkisi yok. Ciri hanımefendinin saçmalıklarına katlanman gerekiyor biraz. Yani taviz verecektin sen vermemişsin o da trip atıp geri gelmiyor.
Onların bir etkisi yok. Ciri hanımefendinin saçmalıklarına katlanman gerekiyor biraz. Yani taviz verecektin sen vermemişsin o da trip atıp geri gelmiyor.
İmparatorun yanına götürmeyeceksin, Kaer Morhen'da kar topu savaşı yapacaksın, bir de sinirlendiği bir yer vardı o anda "bırak sakinleşsin" gibi bir seçeneği seçmen gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hep onun istediği şeyleri yapman gerekiyor.
İmparatorun yanına götürmeyeceksin, Kaer Morhen'da kar topu savaşı yapacaksın, bir de sinirlendiği bir yer vardı o anda "bırak sakinleşsin" gibi bir seçeneği seçmen gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hep onun istediği şeyleri yapman gerekiyor.
Hay Allah ya Ciri ne istediyse yaptım bir tek o sonlara yakın bir yerde birinin mezarına ziyarete gitmek istiyordu bende zamanımız yok ziyaret için demiştim tek o dediğim şey değiştirmiş her şeyi demek ki.
Sona doğru cadı ve Wild Hunt'ın komutanını öldürdükten sonra ona bazı konularda yardım edip etmeyeceğimizi soruyordu. Orada 3-4 görev yapacaksın, Ciri ile aranı iyi tutman gerekiyor. Bir de İmparator'un yanına asla götürme.