Spoiler verme ey insan!

Hiçbir spoiler yediğim oyunu oynayacak sistemim yoktu o yüzden spoiler benim için bir sorun teşkil etmiyor.

RDR1 VE 2 çok şükür kimseden duymadım hikayeyi

Ben spoiler yemeden RDR 2'ye başladım. İyi at ararken spoiler yedim. Atı batsın.

Başka spoiler yediğim oyun yok.

Arthur'un vedasını spoiler yemiştim.

God of War: Ragnarök (thor boss fight)
TLOU Part 2 (malum olay)
RDR 2 (sonu)

Sadece bunlardan spoiler yedim. RDR 2'den yemeyeydim iyidi be..

Derdinizi çok iyi anlıyorum, şayet ben de aynı sorundan muzdaribim. İnternette dolaşırken ne kadar dikkatli olsak da bir anda herhangi bir gameplay videosunun yorumlarından bile oyunun sonunu öğrenebiliyorsunuz. Spoiler yemek gerçekten de insanın canını sıkıyor, hevesiniz sönüyor ve spoileri aldığınız andan itibaren sürekli onu düşünmeye başlıyorsunuz, maalesef o 1-2 gün böyle geçer. Fakat son zamanlarda o kadar çok spoiler yedim ki bir noktada artık alıştım denebilir. Kendimi teselli etmek için doğru olduğunu düşündüğüm "Önemli olan bir noktada ne olduğu değil, o noktaya gelene kadar ki süreçtir." argümanını benimsemiş durumdayım. Sizlere de aynısını öneriyorum.

Şu ana kadar spoiler yediğim dizi/film/oyunlar:

The Walking Dead (dizi)
GTA V
TLOU 1
TLOU 2
GoW ragnarok (çok az)
GTA IV (bazı yerleri)
The Witcher 3
Better Call Saul.
Ayrıca John Wick 4'ten de spoiler yedim Her yerde bas bas filmin sonunu söylüyorlar zaten...

RDR 2’den boğazıma kadar spoiler yedim ama yine de hiç yememiş gibi oynadım. Çokta sorun olmuyor benim için spoiler, tabii sonu olduğunu bilmezsem.

Artı olarak Dying Light'tan da yedim, yine bir Steam inceleme vakası... Direkt oyunun sonunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…