Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 15 Şubat 2021 #1 Witcher 2'ye başlayacağım. Ama 1. oyunu oynamadım. Pek de zevkli olmadığını duydum. Oynayan varsa 1. oyunun hikayesini bana spoiler'lı olarak anlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Witcher 2'ye başlayacağım. Ama 1. oyunu oynamadım. Pek de zevkli olmadığını duydum. Oynayan varsa 1. oyunun hikayesini bana spoiler'lı olarak anlatabilir misiniz?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 15 Şubat 2021 #2 Ben de oynamadım. İlk 1 saatin içinde direk kapattım oyunu maalesef. Ama bu adam her ne kadar Geralt'a "Cerılt" dese de, güzel anlatıyor hikayeyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de oynamadım. İlk 1 saatin içinde direk kapattım oyunu maalesef. Ama bu adam her ne kadar Geralt'a "Cerılt" dese de, güzel anlatıyor hikayeyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 15 Şubat 2021 #3 Buradan dinleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan dinleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 15 Şubat 2021 #4 Dinlemeni öneririm.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 15 Şubat 2021 #5 strigoi dedi: Ben de oynamadım. İlk 1 saatin içinde direk kapattım oyunu maalesef. Ama bu adam her ne kadar Geralt'a "Cerılt" dese de, güzel anlatıyor hikayeyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dinleyeceğim.
strigoi dedi: Ben de oynamadım. İlk 1 saatin içinde direk kapattım oyunu maalesef. Ama bu adam her ne kadar Geralt'a "Cerılt" dese de, güzel anlatıyor hikayeyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dinleyeceğim.