Sürprizbozan [Spoiler] Witcher 3 save dosyası isteği

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Ben oyunu bitirdim ama Triss ile Yeneffer'i aynı anda yürütmeye çalışmıştım. Şimdi öylece kaldım. Geri baştan başlamak da istemiyorum. İkisinden birini seçtiğimiz bir Save dosyası var mı? Varsa linkini buraya koyun çünkü pişmanın. DLC'ler var bu arada.

Tamam ben çözümünü buldum. Birtakım kodlar var onlar ile değiştirebiliyorsun.
Kral aynısını bende yapmıştım hem yen ile hem Triss ile ama şimdi dlc de yanıma yen gelsin istiyorum sanırım kodlar da yen ile sevgili oluyoruz oyunun hangi aşamasında kodları girmemiz lazım ve tek tek mi gircez konsola cevaplarsan çok müteşekkir olurum

Şey demişsinde removetris dediğimizde Triss ile ilişkimizin kalkması gerekmiyor mu?

-Yaptık bir şeyler bakalım ben ilk önce removefact(Q309_TRISs_lover) kodunu yazdım ardından addfact(SQ202_YEN_girlfriend) kodunu yazdım bakalım ne olacak, sonuçlanınca yazarım.

Ben konsolu general dosyasına DBGConsoleOn=true yazarak açmıştım yinede olur dimi birde removefact(q309_triss_lover) // addfact(q208_yen_lover) kodlardan sadece birini yazınca oluyor mu kafam karıştı diğer kodlara gerek yok mu ?

Ben konsolu general dosyasından açıyorum sıkıntı olur mu bir de sadece removefact(Q309_TRISs_lover) // addfact(Q208_YEN_lover) kodlarını yazsak olur mu diğer kodlara gerek yok mu?

Son düzenleme:
İşte onlarla ekleyip diğerleriyle lover olanlar ile ekliyorsun sayedlar ile kaldırıyorsun.

Kodlar işe yarıyor ve DLC'de yalnız kalmaktan kurtuldum sanırım teşekkürler.

Ya şimdi o kadar yazıldı edildi falan ama sen tekrar hangi kodu yazığını paylaşabilir misin, ben hala ana hikayede devam ediyorum ve bilemiyorum kod çalıştı mı yoksa çalışmadı mı?

Ya şimdi o kadar yazıldı edildi falan ama sen tekrar hangi kodu yazığını paylaşabilir misin, ben hala ana hikayede devam ediyorum ve bilemiyorum kod çalıştı mı yoksa çalışmadı mı?
Ben triss e seni seviyorum dedim ardından yennefer a da seni seviyorum dedim dlc de yanıma yennefer gelsin diye şu kodları yazdım
removefact(q309_triss_lover)
removefact(q309_triss_stayed) daha sonra addfact(q208_yen_lover) addfact(sq202_yen_girlfriend) ve sisler adası görevinden önce yazdım kodları biraz geç oldu ama görmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…