Sürprizbozan [SPOILER] Witcher serisinde Yennefer neden Nilfgaard'a yardım etti?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Witcher 3'te Yennefer, Nilfgaard'a yardım ediyordu. Ama neden? Niye Redania veya Rivia Ve Lyria'ya yardım etmedi? Yanlış hatırlamıyorsam Witcher 2'de öyle bir diyalog vardı. Emhyr'in onu yanında istediği gibi bir şeydi.
Ve ben şahsen Nilfgaard'ın karşısındayım. Hep Temeria'ya yardım etmiştim. Temeriacıydım yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redanianın sahire düşmanı olduğunu hatırlamıyorum ama Witcher 2'nin sonundaki kini hala aklımda. Ama merak ettiğim neden Nilfgaard?
Nilfgaard tam bir sahire sever olduğu için ve teklif aldığı için öyle sanırım. Pek derin bir olay değil diye biliyorum. Zira dizisinde de Nilfgaard'a çalışmasına neredeyse hiç değinilmedi.

Geç oldu ama açıklayayım:
Emhyr var Emreis; Letho, Auckles, Serrit ve Yennefer'ı kendi himayesine alıyor. Yanlış hatırlamıyorsam esir olaraktı. Emhyr var Emreis; Letho, Auckles ve Serrit'e Kuzey krallarını (Demavend, Foltest, ve Henselt) öldürmek şartıyla onlara Engerek Okulu kalesini restore edeceği ve özgür bırakılacakları sözünü veriyor. Bu 3 witcher da görevlerini yapıyor. En sonunda sahireler kralları öldürmek için bu witcherları tuttu deniyor. Ve böylece Kuzey'de iç karışıklık başlıyor. Sonra Emhyr var Emreis, Yennefer'ı Ciri'yi bulması için görevlendiriyor. Nedeni ise Cintra'yı yönetecek kana sahip olmaması. Bu toprakları tak bir kişi yönetebilir ki o da Ciri. Yani kısaca işin aslı bu.

Nilfgaard İmparatorluğu 1. Bölüm ve 2. bölümü okursan bu imparatorluk hakkında fazlaca bilgiye sahip olacağını ve kafandaki soru işaretlerini gidereceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…