Bugün RDR2 alacaktım çok istediğim bir oyundu ve TikTok'ta gezerken keşfetime final sahnesi çıktı. Sizce oyunu alınır mı? Almak için para biriktirip alacağım gün oyunun final sahnesini görmek üzücü.
Şu spoiler olayını çok saçma buluyorum. Film, dizi veya oyundan spoiler yedim diye oturup izlememeyi veya oynamamayı düşünmek çok saçma. O zaman bir kere oynadığınız oyunu bir daha da oynamayın.
Bugün RDR2 alacaktım çok istediğim bir oyundu ve TikTok'ta gezerken keşfetime final sahnesi çıktı. Sizce oyunu alınır mı? Almak için para biriktirip alacağım gün oyunun final sahnesini görmek üzücü.
Yani hocam siz bilirsiniz bende Mass Effect serisini bitirirken Mass Effect 3 sonunu gormustum ama oynarken unutuyorsun sadece sondaki duygusallik azaliyor.
Oyunun hikayesinin etkileyici olmasının tarafı, bütün o dolu dolu şeyleri anlatması, daha önce hiç görmediğimiz Arthur'u oyuna gayet güzel bir şekilde dahil etmesi. Finali ha görmüşsün ha görmemişsin, oyunun hikayesi aşırı dolu dolu. Kaçırmayın.
Ben de spoiler yemiştim, hatta zamanında sizin gibi konu açmıştım. Bence oynamaya devam edin, işlerin o raddeye nasıl geldiğiniz bilmeniz sizin için daha önemli.
Oyunun hikayesinin etkileyici olmasının tarafı, bütün o dolu dolu şeyleri anlatması, daha önce hiç görmediğimiz Arthur'u oyuna gayet güzel bir şekilde dahil etmesi. Finali ha görmüşsün ha görmemişsin, oyunun hikayesi aşırı dolu dolu. Kaçırmayın.