Spoiler yendiği halde RDR2 oynanır mı?

Evou

Hectopat
Bugün RDR2 alacaktım çok istediğim bir oyundu ve TikTok'ta gezerken keşfetime final sahnesi çıktı. Sizce oyunu alınır mı? Almak için para biriktirip alacağım gün oyunun final sahnesini görmek üzücü.

Şu spoiler olayını çok saçma buluyorum. Film, dizi veya oyundan spoiler yedim diye oturup izlememeyi veya oynamamayı düşünmek çok saçma. O zaman bir kere oynadığınız oyunu bir daha da oynamayın.

Bende yedim hatta çok fena bir spoiler yedim. Yine hatırladım sinirlerim bozuldu yine.

Ben aynı spoileri yemiştim ve emin olun ki hiç etkilemiyor.

Yani hocam siz bilirsiniz bende Mass Effect serisini bitirirken Mass Effect 3 sonunu gormustum ama oynarken unutuyorsun sadece sondaki duygusallik azaliyor.

Oyunun hikayesinin etkileyici olmasının tarafı, bütün o dolu dolu şeyleri anlatması, daha önce hiç görmediğimiz Arthur'u oyuna gayet güzel bir şekilde dahil etmesi. Finali ha görmüşsün ha görmemişsin, oyunun hikayesi aşırı dolu dolu. Kaçırmayın.

Ben de spoiler yemiştim, hatta zamanında sizin gibi konu açmıştım. Bence oynamaya devam edin, işlerin o raddeye nasıl geldiğiniz bilmeniz sizin için daha önemli.

Yani gerçekten bu kadar uzun bekleyip final sahnesini görmek çok büyük şanssızlık olmuş ama bence yine de alınır.

Ben aynı spoileri yemiştim ve emin olun ki hiç etkilemiyor.

Peki GTX 1050, i5 7400, 8 GB RAM olan bir sistemde düşük-orta karışık 30 FPS oynayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…