Spoiler yendiği halde RDR2 oynanır mı?

Ben bile bile oynamam diye gidip izledim 2 gün sonra oyunu aldım en azından sen sonundan yedin.

Peki GTX 1050, i5 7400, 8 GB RAM olan bir sistemde düşük-orta karışık 30 FPS oynayabilir miyim?
Bu video ile fikir sahibi olabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynanır. Oyun sadece o finalden ibaret değil sonuçta. Oynanışı atmosferi açık dünyası için oynanır ki oyunun 2 tane finali var denebilir.

Peki GTX 1050, i5 7400, 8 GB RAM olan bir sistemde düşük-orta karışık 30 FPS oynayabilir miyim?

GTX 1650, i3-6100 8 GB RAM'le yüksek ayarlarda yer yer 40-50 düşsede rahat oynuyorum. Ekran kartın iyi, işlemcinde gayet kullanılabilir. Benim işlemci çok kötü olduğu için çoğu oyunda drop yiyorum. Senin sıkıntın olmaz herhalde.

Sistemin oyun için biraz düşük kalmış. Konuya dönersek; benim yemediğim spoiler kalmadı. Ona rağmen aldım ve keyifle oynadım. Alınır.

Oyun oynarken zaten kaybolup gideceksin serüvenlerle. Ne aklında sahne kalır, ne bir şey. Oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…