G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar hazır indirim varken bu oyunu alacağım ama sizce klavyeyle rahat oynanır mı? İlla kol şart mı?
Merhaba arkadaşlar hazır indirim varken bu oyunu alacağım ama sizce klavyeyle rahat oynanır mı? İlla kol şart mı?
sadece1adam Yoctopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 28 Yer Abyss Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 O tamamen sana bağlı sana rahat geliyorsa yapıştır gitsin deneme için crack indirip sonradan satın alabilirsin.
O tamamen sana bağlı sana rahat geliyorsa yapıştır gitsin deneme için crack indirip sonradan satın alabilirsin.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #3 sadece1adam dedi: O tamamen sana bağlı sana rahat geliyorsa yapıştır gitsin deneme için crack indirip sonradan satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım aldım hocam olmazsa iade ederim iniyor şuanda. Hocam aldım indirdim oynuyorum güzel rahat iade etmek gibi de bir düşüncem yok. Son düzenleme: 27 Haziran 2021
sadece1adam dedi: O tamamen sana bağlı sana rahat geliyorsa yapıştır gitsin deneme için crack indirip sonradan satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım aldım hocam olmazsa iade ederim iniyor şuanda. Hocam aldım indirdim oynuyorum güzel rahat iade etmek gibi de bir düşüncem yok.