Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 545 18 Haziran 2021 #21 Arkadaşın 2.5K abonesi varmış.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 18 Haziran 2021 #22 Rizzeicters dedi: Arkadaşlar, yakın zamanda bana bir teklif geldi. YouTube sponsorluk, bayağı bir heyecanlandım. Ancak güvenilir mi bir de size danışmak isterim. Mail: Eki Görüntüle 1073815 Sizce bu işletme güvenilir mi? Nedir bu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Geri dönmeyin ayrıca kullandığı mail iş maili bile değil.
Rizzeicters dedi: Arkadaşlar, yakın zamanda bana bir teklif geldi. YouTube sponsorluk, bayağı bir heyecanlandım. Ancak güvenilir mi bir de size danışmak isterim. Mail: Eki Görüntüle 1073815 Sizce bu işletme güvenilir mi? Nedir bu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Geri dönmeyin ayrıca kullandığı mail iş maili bile değil.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 18 Haziran 2021 #23 Hiçbir firma WhatsApp üzerinden sponsorluk teklifi için iletişim kurmaz. Her şey mail üzerinden halledilir. Güvenilir değil. Ve eğer Firmanın TR uzantısından gelmiyorsa hiçbir firma Türkçe Mail atmaz. Yazışma İngilizce gerçekleşir.
Hiçbir firma WhatsApp üzerinden sponsorluk teklifi için iletişim kurmaz. Her şey mail üzerinden halledilir. Güvenilir değil. Ve eğer Firmanın TR uzantısından gelmiyorsa hiçbir firma Türkçe Mail atmaz. Yazışma İngilizce gerçekleşir.