Merhaba. Corel video editör adlı Mail'den bir sponsorluk teklifi geldiğini gördü, resmi aşağıdan inceleyebilirsiniz. Fakat ben YouTube kanalını neredeyse yeni açtım ve abone sayısı çok az. Bu sponsorluk teklifi pek güvenilir gelmedi sizin görüşünüz nedir?
Merhaba. Corel video editör adlı Mail'den bir sponsorluk teklifi geldiğini gördü, resmi aşağıdan inceleyebilirsiniz. Fakat ben YouTube kanalını neredeyse yeni açtım ve abone sayısı çok az. Bu sponsorluk teklifi pek güvenilir gelmedi sizin görüşünüz nedir?
Gönderen kişi Kore firmasının uzantısını kullanıyor, Corel Video Editor ise Kanada'lı bir firma, bağlantısız... Güvenme derim pek bir devamını görmek isterim dersen yanıtla, muhtemelen sana bir link atıp bir şey indirtmek isteyecek.
Gönderen kişi Kore firmasının uzantısını kullanıyor, Corel video editor ise Kanada'lı bir firma, bağlantısız... Güvenme derim pek bir devamını görmek isterim dersen yanıtla, muhtemelen sana bir link atıp bir şey indirtmek isteyecek.