PcDelisi64 Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Spoofer uyguladıktan sonra değişen serial numaraları format atınca düzelir mi? Düzelmesini istemiyorum. Son düzenleme: 18 Haziran 2021
Spoofer uyguladıktan sonra değişen serial numaraları format atınca düzelir mi? Düzelmesini istemiyorum.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2 PcDelisi64 dedi: Spoofer uyguladıktan sonra değişen serial numaraları format atınca düzelir mi? Düzelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeliyor diye biliyorum. Sonuçta kalıcı bir şey değil spoofer. Sadece programlara sahte bir serial gösteriyor. Format atınca da düzelir. Artı 0 Eksi
PcDelisi64 dedi: Spoofer uyguladıktan sonra değişen serial numaraları format atınca düzelir mi? Düzelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeliyor diye biliyorum. Sonuçta kalıcı bir şey değil spoofer. Sadece programlara sahte bir serial gösteriyor. Format atınca da düzelir.
KS KS PcDelisi64 Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #3 FazliBasturk dedi: Hocam düzeliyor diye biliyorum. Sonuçta kalıcı bir şey değil spoofer. Sadece programlara sahte bir serial gösteriyor. Format atınca da düzelir. Genişletmek için tıkla... Format attım ve serial number değişmedi teşekkürler. Oyunu hala banlanmamış bir şekilde oynayabiliyorum... Artı 0 Eksi
FazliBasturk dedi: Hocam düzeliyor diye biliyorum. Sonuçta kalıcı bir şey değil spoofer. Sadece programlara sahte bir serial gösteriyor. Format atınca da düzelir. Genişletmek için tıkla... Format attım ve serial number değişmedi teşekkürler. Oyunu hala banlanmamış bir şekilde oynayabiliyorum...