Spoofer nedir?

Curre

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Spoffer ne demek bir yerde görmüştüm tam anlayamamıştım bilen varsa anlatabilir mi?

Genelde illegal, hile programlarında kullanılan bir terimdir. Bildiğim kadarıyla donanımınızın seri numaraları değiştirmeye yarayan programa verilen bir isimdir. Hangi programı kullanmayı düşünüyorsunuz hocam

Spoffer ne demek bir yerde görmüştüm tam anlayamamıştım bilen varsa anlatabilir mi?
HWID Spoofer biliyorum bizim arkadaşlar biraz o işlere meraklıydı onlardan duymuştum HWID'nizi sıfırlıyor sanırım benim de pek bir bilgim yok.

HWID banlı olduğun oyunlara spoofer sayesinde erişebiliyorsun. Programı kullandığın müddet geçici süreliğine HWID yasağını kaldırır, hesap banını kaldırmaz. Programa erişemediğinde de oyunu oynayamıyorsun, HWID banın süresizse kalıyor öyle anlayacağın. Piyasada da ücretsiz işe yarayan spoofer yok, Valorant için mi soruyorsun bu spooferi?

Yok hocam birisi FiveM'de banlandığı sunucuya spofer ile girmeye çalışmış yetkili de onla ilgili bir şey yazmıştı ondan dolayı demedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM'de spooferin etkili olup olmadığını bilemiyorum da spoofer bu işe yarıyor.

ARP Spoofing'i kastediyorsanız saldırganın aynı ağ üzerinde adres çözümleme protokolüne müdahalesi ile paket aktarımına erişmesine izin veren bir saldırı yöntemi. Penetrasyon testlerinde sıklıkla yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…