N nickkullanmıyorum Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 90 4 Ekim 2019 #11 26318 dedi: Herhangi bir sorun yok. Çok kafaya takıyorsunuz. İşinize yaramıyorsa, hizmetini devre dışı bırakarak tamamen kapanmasını sağlayabilirsin. Eki Görüntüle 444470 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. 102035 dedi: Herhangi bir zararı yoktur CPU yu kullanmıyor, bellek kullanımı anormal değil. Çok merak ettiyseniz ve içinizde bir kuşku varsa rahatlamanız açısından VirusTotalden veya Kaspersky Advisordan dosyayı taratabilirsiniz dediğim gibi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Böyle şeyleri biraz kafaya takıyorum da.
26318 dedi: Herhangi bir sorun yok. Çok kafaya takıyorsunuz. İşinize yaramıyorsa, hizmetini devre dışı bırakarak tamamen kapanmasını sağlayabilirsin. Eki Görüntüle 444470 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. 102035 dedi: Herhangi bir zararı yoktur CPU yu kullanmıyor, bellek kullanımı anormal değil. Çok merak ettiyseniz ve içinizde bir kuşku varsa rahatlamanız açısından VirusTotalden veya Kaspersky Advisordan dosyayı taratabilirsiniz dediğim gibi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Böyle şeyleri biraz kafaya takıyorum da.