Razxst Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur?
Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur?
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.119 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 Razxst dedi: Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Bi zararı olmaz bitene kadar her gün kullan. Da bir faydası da olmaz yani su tutacağı için bir iki cm büyük gözükürsün sadece
Razxst dedi: Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Bi zararı olmaz bitene kadar her gün kullan. Da bir faydası da olmaz yani su tutacağı için bir iki cm büyük gözükürsün sadece
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 23 Aralık 2024 #3 Bitsin diye takviye tüketmek mantıklı gelmiyor bana.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 5 24 Aralık 2024 #4 Razxst dedi: Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Beyine vücuda falan da bir sürü faydası var da bilmiyorum sana kalmış.
Razxst dedi: Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Beyine vücuda falan da bir sürü faydası var da bilmiyorum sana kalmış.
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 24 Aralık 2024 #5 Razxst dedi: Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Evet zararlı hocam spor yapmadan kullanılmıyor ek takviyeler.
Razxst dedi: Sporu bıraktım, kreatin kalmıştı elimde. Kullansam spor yapmadan bir zararı olur mu ve ne sıklıkla kullansam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Evet zararlı hocam spor yapmadan kullanılmıyor ek takviyeler.