Spor hocam bana sadece 4 gün gelmemi söylüyor

871924

Zeptopat
Spora 4 aydır gidiyorum. Haftada 6 gün spor yapıyorum ve her antrenmanda 13x3 setlik full body egzersizler yapıyordum. Şu ana kadar, benimle birlikte spora başlayan iki arkadaşımdan daha fazla gelişme kaydettim. Hocam ise bana "Haftada 4 gün git, zaten gelecek ay bölgesel çalışmaya başlayacağız. Şu an 4 günden fazla gitmenin sana ekstra bir faydası yok." dedi. Sizce hocam haklı mı?

Eğer her antrenmanda full body sistem ile çalışıyorsanız haklıdır. 4 Günden fazla bir şekilde full body çalışmak hem mantıklı değil hem de kaslar yüksek ihtimal diğer antrenmana kadar iyileşemeyecek.

Doğru söylüyor. 6 gün çalışmanın ne başlangıç seviyesinde ne de ileri seviyede anlamı yok. Ne kadar çok gidersen o kadar gelişirsin diye bir şey yok.

Doğru söylüyor. 6 gün çalışmanın ne başlangıç seviyesinde ne de ileri seviyede anlamı yok. Ne kadar çok gidersen o kadar gelişirsin diye bir şey yok.
Egzersiz yada set sayımı artırıp 4 gün gitsem birşey değişir mi ?

Bir şey arttırmaya gerek yok. Fullbody programlar zaten 3-4 güne uygun olur sen 6 gün gitmişsin sadece. Program ne?
Chest Press
Incline Chest Press
Seated Row
Chest Fly
Reverse Fly
Lat Pulldown
Reverse Grip Lat Pulldown
Bicep Curl
Lateral Raise
Front Raise
Triceps Pushdown
Leg Curl
Leg Extension
Leg Press
Seated Calf Raise

Bir şey arttırmaya gerek yok. Fullbody programlar zaten 3-4 güne uygun olur sen 6 gün gitmişsin sadece. Program ne?
4 aydır gidiyorum spora

Bu program için haftada 6 gün kesinlikle gereksiz hocam.4 gün uygundur kaslara da dinlenmesi için zaman tanıyınız.

Tabii ki her gün spor yapmanın bir anlamı yok dinlendirerek yapmak en mantıklısı

Chest Press
Incline Chest Press
Seated Row
Chest Fly
Reverse Fly
Lat Pulldown
Bicep Curl
Lateral Raise
Front Raise
Triceps Pushdown
Leg Curl
Leg Extension
Leg Press
Seated Calf Raise

4 aydır gidiyorum spora
Reverse lat pulldown'ı çıkarıp yapabilirsiniz. Setler 2-3'ü geçmesin güzel olur.

Reverse lat pulldown'ı çıkarıp yapabilirsiniz. Setler 2-3'ü geçmesin
Oğlum bu planı gerçekten nasıl fazla buldunuz anlayamıyorum. İnternetteki bazı programlar bunun iki-üç katı yoğunlukta. Şu an gymden çıksam, hiç yorulmadan çıkıyorum.Tekrar tekrar o hareketleri yapasım geliyor.Şu anda dinleniyorum, ancak gelecek hafta 4 gün yapmaya başlayınca muscle stationda bulduğum bu plana geçmeyi düşünüyorum

3x12
1. Shoulder Press
2. Lateral Raise
3. Lat Pulldown
4. Cable Row
5. Chest Press
6. Pec Deck
7. Biceps Curl
8. Hammer Curl
9. Triceps Extension
10. Rope Pushdown
11. Crunch
12. Back Extension
13. Leg Press
14. Leg Extension
15. Seated Leg Curl
16. Leg Curl
17. Standing Calf Raise
18. Seated Calf Raise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…